CAP A UNA #VAGADEL99%: OBRIM LES PORTES A UN FUTUR DEL 99%

El 15M de 2011 ens vam atrevir a dir que el 99% -treballadores, aturades, precàries, estudiants, comerciants, petites empresàries, professionals- volíem “Democràcia Real Ja”, que “No som mercaderies en mans de polítics i banquers” i “Que no és una crisi, és una estafa”. Vam bastir un imponent moviment ciutadà i no ens van escoltar. Però vam aprendre que no estem sols, que no estem soles.

El 29M vam mostrar la potència del 99%, interrompent la normalitat. No només vam aturar la feina als centres de producció. Ens vam auto-organitzar. Vam aturar el consum. Vam assajar com interrompre els fluxes de comunicació i transport de la ciutat. No ens van escoltar i la seva resposta va ser la restauració de la por mitjançant la força. Però vam aprendre que tenim poder.

El 19J, la construcció d’un 99% pel dret a l’existència va donar un pas endavant amb l’aliança de moltes que no s’havien sentit interpel.lades fins llavors. Vam sortir als carrers en moltes ciutats per tal de dir NO a l’esclavitud per deute que insisteixen en plantejar com a solució. Van rescatar a la banca, van destruir els nostres drets, i van precaritzar més encara la nostra vida. Però no ens vam rendir i vam començar a gestar les alternatives.

Aquesta tardor del 2012 estem mostrant la insostenibilitat dels seus plans i la precarietat del poder de l’1%. Anirem a una Vaga del 99% que cal estendre, temporalment i espacial, per tal d’augmentar el seu caràcter de desafiament davant l’1% i acréixer el nostre poder disruptor.

Ens trobem en un moment constituent, en un moment de fallida del règim, tal com mostra la reapertura del debat sobre l’articulació de l’estat, amb la voluntat dels catalans d’exercir el seu dret a decidir, i el desafiament que va suposar envoltar el Congrés el 25S. L’1% creu que pot seguir imposant-nos les seves regles unilateralment i antidemocràtica, robant-nos les nostres vides. Rellancem el moviment democràtic del 99%, reapropiem-nos de les nostres vides, construïm i impulsem el Pla de Rescat Ciutadà per garantir el dret a l’existència i fem evident la necessitat d’un procés constituent protagonitzat pel 99% on poder decidir.

Comencem a organitzar la Vaga del 99%,treballant frec a frec amb els pobles germans d’Europa, des d’ara, auto-organizant-nos en comitès ciutadans locals, unitaris. Pensem i posem en pràctica la construcció de noves realitats en un espai i un temps que ens pertanyerà.

Ens roben la vida
AIXÒ HA DE CANVIAR
HA DE COMENÇAR A ALGUN LLOC, HA DE COMENÇAR EN ALGUN MOMENT
QUIN LLOC ÉS MILLOR QUE AQUEST? QUIN MOMENT ÉS MILLOR QUE ARA?

(VERSIÓ ACTUALITZADA A 16 D’OCTUBRE SOBRE UN COMUNICADO DE 14 DE SETEMBRE)
#Vagadel99%
@vagadel99% @_huelgadel99

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: